Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!



Όσοι σας αγνοούσαν, λοιδορούσαν, κατηγορούσαν ... 

... τώρα «σκοτώνονται» για σας! 



7 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Ρέ πώς τά φέρνει η ζωή! Αυτοί πού τούς έβριζαν, έπεσαν στήν ανάγκη τους.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω κυριε Αριστειδη!
Βεβαια ολοι οσοι μας "αγνοούσαν, λοιδορούσαν, κατηγορούσαν" ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μας αγνοουν, λοιδορουν, κατηγορουν... ειτε επαναλαμβανοντας τις ιδιες αλητειες ("εκδοροσφαγεις αμνοεριφιων" και λοιπα τραγελαφικα) ειτε -και αυτο ειναι εντος του θεματος που θιγετε με αυτο το "τώρα «σκοτώνονται» για σας!"- "σκοτωνοντας μας" ιδεολογικα μιας και μας παρουσιαζουν ως αθωες κορασιδες που τις πλανεψαν βαρβατοι εκδοροσφαγεις αμνοεριφιων και μονη μας ελπιδα πια για να βρουμε εναν καθως πρεπει γαμπρο ειναι να μας κανουν παρθενοραφη οι αριστεροι (και οι ντεμεκ "δεξιοι"...) ξεφωνημενοι πουσταραδες (οι οποιοι στην πραγματικοτητα ειναι και οι βιαστες μας - βεβαια επειδη οι βιαστες μας ηταν πουσταραδες δεν μας χρειαζετε παρθενοραφη μιας και αυτοι για το μονο που ειναι ικανοι ειναι κανενα πρωκτικο... ετσι διατηρουμε ακομη την παρθενια μας).
Αλλα ακομη και αν μας πλανεψαν: επειδη πραγματι "ειναι βαρια η πουτσα του Τσολια"... οι περισσοτεροι Χρυσαυγητες εχουμε πια γλυκαθει απο τις -Ορθιες και Σκληρες- Εθνικιστικες ψωλες οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει γυρισμος σε ξενερωτους πλατωνικους εραστες που μας μιλουν για το φεγγαρι και τα αστερια. Εχει δημιουργηθει ενα αρκετα ογκωδες και τσιμενταρισμενο (η συσπειρωση της Χρυσης Αυγης ειναι "μπετον αρμε") Εθνικιστικο τοιχος απεναντι στην εθνομηδενιστικη αριστερα (και στην ψωφο-"δεξια") που δυσκολα πια θα απαρνηθει το ριζοσπαστικο χαρακτηρα της Χρυσης Αυγης - ακομη και οι (ελαχιστοι...) αριστεροι που δεν εχουν απαρνηθει το Εθνος ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ "συνοδοιποροι" της Χρυσης Αυγης ως το μονο κομμα που εκφραζει ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ τον γνησιο πατριωτισμο.
Κυριε Αριστειδη διαβασα το αρθρο σας σχετικα με τους λογους αποχης σας ως ψηφοφορου απο τις εκλογες. Το βρηκα τεκμηριωμενο (κατι σπανιο για οσους "απεχουν με αποψη") αν και συνεχιζω να θεωρω αυτην την επιλογη αθλια (δεν σχολιασα εκει διοτι ηδη γνωριζετε τις αποψεις μου, και επισης δεν ηθελα να μεταφερω την προηγουμενη ενταση με αλλον σχολιαστη και σε εκεινο το αρθρο). Αναρωτιεμαι αν μετα απο αυτο το "ξεπλυμα" που μας κανει σε ολους τους Χρυσαυγητες η -καθεστωτικη- αριστερα αισθανεστε πιο κοντα σε αυτην (ως πατριωτης που θεωρω πως ειστε) η ακομη πιο μακρια της (ως δικαιος... που θεωρω πως ειστε) - και αν τελικα θα σας ηταν τοσο ανυποφορο (ως αριστερος...!?) να ενισχυσετε την Χρυση Αυγη στις ευρωεκλογες (που ειναι κατεξοχην εθνοκεντρικες) συνδυαζοντας τις ιδιοτητες σας ως δικαιου πατριωτη. Κατανοω πως γινομαι αδιακριτος, και δεν ζηταω να δηλωσετε οτι (και τι) θα ψηφισετε, απλως αναρωτιεμαι τελικα αν θεωρειτε το ιδιο "πολιτικαντηδες" (οπως οι -καθεστωτικοι- αριστεροι) τους πολιτικους της Χρυσης Αυγης - και θελω να κατανοησω τι ειναι αυτο (το συνηθες φαινομενο του Δυτικου κοσμου στο συνολο του) που καθιστα τους αριστερους τοσο "καθαγιασμενος" ωστε να θεωρουν εαυτους ικανους να δινουν αφεση αμαρτιων σε δεξιους ως σαν να ειναι... το καθεστως!!!
Υ.Γ. θεωρω -το γνωριζω απο προηγουμενα σχολια μου- πως στην παρουσα φιλοξενη συχνοτητα γινετε ανεκτη η παρεκλιση απο αστικες "πολιτικα ορθες" εκφρασεις - σε καθε περιπτωση ζητω την κατανοηση απο τους υπολοιπους (οποιος θιγετε ας τις αντικαταστησει νοητα με πιο "πολιτικα ορθες") μιας και στην πραγματικοτητα δεν ειμαι παρθενα κορασιδα αλλα βαρβατος εκδοροσφαγεας αμνοεριφειων! Ααα... και να μην ξεχασω: στις ευρωεκλογες... ΔΑΓΚΩΤΟ Χρυση Αυγη!!!
ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ Αριστείδη
Ελπίζω να είσαι καλά ...ναι ναι και όμως χάθηκα για λίγο αλλά μόνο απο το σχολιασμό...Εδώ γυρω και γω και παρακολουθώ ;-)
Πολιτική = η τέχνη της εξαπάτησης.
Τώρα όλοι θέλουν την ΧΑ και μετά δεν θα την θέλουν και θα την βρίζουν ...και όλοι μαζί να ρίξουμε το ναζισμό μιας και μας κάνει η δικτατορία που ανεβάσαμε..
Βέβαια κατα τ άλλα ο Ελληνας νοιάζεται για την παρτίδα του ...ωω συγνώμη πατρίδα ήθελα να πω , γι αυτό και ένιωσα βαθύτατα μέσα του την ανάγκη να απουσιάσει κατα το ήμισυ περίπου απο τις εκλογές μιας και δεν έχουν ανάγκη...Θα το σηκώσουνε :P τον ήλιο ''σίγουρα ναι''.
Και μετά απο τις εκλογές όλοι θα σκίζουν σουτιέν και σώβρακα σκελέες και μπλουζάκια μη γνωρίζοντας πως κατέφερε ο κάθε τυχάρπαστος απολιτικη βλαμμένος και πήρε τα ηνία των όνων....αχ πάλι λάθος , της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μέχρι που ο βάλτος θα μπεις στα σπιτια του και θα γίνει πάτωμα και τότε θα θυμηθεί πως δεν τον προσκάλεσε αλλά την μυρωδιά απο το σκτ που χρόνια τώρα καλλιεργεί στο κόρφο του την έχει συνηθίσει και έχει γίνει ένα με το δέρμα του...
Ζήτω οι Ελληνες πολίτες που έμαθαν την πολιτική μέσα απο το παρε συ δώσε σύ
Ζήτω ένα έθνος που έδωσε το φως του πολιτισμού και κράτησε το κερί της Νεριτ (να μη ξεχνάμε εε τα 5κερα).
Ζήτω γμτ ζήτω
για όλους εκείνους που με το αίμα τους άλλαξαν τα χώματά μας και το νερό έγυνε γλυφό.
Ζήτως για τους γραφικούς επαναστάτες που κατακρεουργήθηκαν , βιάστηκαν, δολοφονήθηκαν , απο τα αφεντικά όλων των σκύλων που σήμερα γαυγίζοντας θέλουν να μας πείσουν πως είναι άνθρωποι.
Είμαι Ελληνίδα
Είμαι περίφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα
Που Μεγάλωσα σαν Ελληνίδα και που
ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ

Αυτόλυκος είπε...

Χριστίνα,
Οί εγγεγραμμένοι στούς καταλόγους είναι 35-40% περισσότεροι από τούς ψηφοφόρους. Μιά αποχή τού 50% είναι στήν πραγματικότητα 10-15%.

Αριστείδης είπε...

Προς Αυτόλυκον:
Εξήγησε πάλι αυτό που γράφεις στην Χριστίνα, διότι εγώ τουλάχιστον δεν το κατάλαβα!

Προς Χριστίνα:
Δεν χρειάζεται να εξηγείς την απουσία σου. "Δεν σχολιάζω" δεν σημαίνει "δεν παρακολουθώ".
Χαίρομαι που είσαι περήφανη. Να είσαι έτσι πάντα.

Προς Ημιπαράφρονα:
Δεν είμαι αριστερός. Τουλάχιστον όπως το εννοούν οι πολλοί. Δεν ήμουν ποτέ. Όταν μάλιστα η αριστερά ταυτίζει την ελευθερία με την ασυδοσία, απομακρύνομαι όλο και περισσότερο.
Αν διαβάσεις το "Ποιος είμαι" θα καταλάβεις γιατί αδυνατώ να υποστηρίξω ΧΑ. Όπως απομακρύνομαι από τους ασύδοτους, έτσι απομακρύνομαι και από όσους πολέμησαν την οικογένειά μου, απλώς και μόνο επειδή είχε διαφορετική άποψη (τις συνέπειες του πολέμου αυτού πληρώνω ακόμη).
Στο άλλο ερώτημα απάντησες ήδη. Η "καθαγιασμένη" αριστερά είναι καθαγιασμένη επειδή είναι καθεστωτική. Η αριστερή μάσκα του καθεστώτος, ο μπαλαντέρ, το κρυφό όπλο.

Αυτόλυκος είπε...

Αριστείδη,
Η απογραφή τού 2001, (κατά δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας τής εποχής), μάς έβγαλε 7.300.000 Έλληνες καί σύνολο 11.400.000 περίπου.Είχαν καταγραφεί καί οί αλλοδαποί. Σέ 7.300.000 πληθυσμό πόσοι ψηφοφόροι αντιστοιχούν; Φυσικά όχι 10.092.000 όπως μάς έλεγαν μέχρι πρόσφατα, καί πιό συγκεκριμένα 9.871.000 πού ανακοίνωσε τό ΥΠ.ΕΣ.

Στίς δεκαετίες τού 80 καί 90 τά δύο μεγάλα κόμματα έπαιρναν μαζί τό 85-90% καί συνολικά 6.000.000 ψήφους περίπου. Σύν ένα 10-15% οί υπόλοιποι, μάς κάνει 6.600.000 - 6.900.000 καί η αποχή εκείνα τά χρόνια ήταν 6-9%. (Νά μήν ξεχνάμε ότι υπάρχει υπογεννητικότητα). Όλα αυτά μάς δείχνουν ότι υπάρχουν περίπου 3.000.000 εγγεγραμμένοι, επί πλέον τών ψηφοφόρων. Δέν πρόκειται γιά πεθαμένους. Ξέρεις πόσα τετραγωνικά πιάνει ένας τάφος; Η μισή Ελλάδα θά ήταν νεκροταφείο. Θεωρώ ότι δέν πρόκειται γιά υπαρκτά πρόσωπα, αλλά γιά ψηφιακό πακέτο. Αυτό είναι η απόλυτη νοθεία. Παλιά, η νοθείες γίνονταν μέ τούς διπλοεγγεγραμμένους καί διπλοψηφίσαντες. Σήμερα τόν λόγο έχουν τά κομπιούτερ.

Καί τώρα γιά τήν αποχή: Υπολογίζεται αφαιρώντας από τούς εγγεγραμμένους όσους προσήλθαν. Εάν πάνε όλοι νά ψηφίσουν, έχουμε: 9.871.000-6.871.000(π.χ.)= 3.000.000 δηλ. περίπου 44% επί τών ψηφισάντων ή 30-31% επί τών εγγεγραμμένων.

Καί μετά, εκτός αυτών καί πολλών άλλων λόγων, μού λένε νά πάω νά ψηφίσω. Δηλαδή, είς γνώσιν μου, νά πάω νά παίξω χαρτιά μέ χαρτοκλέφτη καί νά περιμένω νά κερδίσω!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΝΑΝΙΑ..
ειναι μια χωρα που χαρακτηριζεται απο την διαφθορα και την υποτελεια απεναντι στους ιμπεριαλιστες.Χωρα στην οποια υπολειτουργουν οι θεσμοι της..
χωρα που την λεηλατουν οι ιμπεριαλιστες γιατι την εχουν προδωσει οι ηγετες της..
την μπανανια την καταλαβαινει καποιος απο πολυ απλα πραγματα...Την καταλαβαινει βλεποντας τον τροπο με τον οποιο λειτουργουν οι θεσμοι της,και οι ηγεσιες της,,
την καταλαβαινει βλεποντας τον τροπο με τον οποιο ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
οταν σε μια χωρα οι πολιτικοι ειναι ταυτοχρονα και βουλευτες υπαρχει προβλημα..
οταν οι κομματαρχες ειναι ταυτοχρονα και πρωθυπουργοι η αρχηγοι αντιπολιτευσης ,υπαρχει προβλημα...
οταν ο κομματανθρωπος που ειναι πολιτικος ειναι ταυτοχρονα και βουλευτης και υπουργος δικαιοσυνης,τοτε αυτη η χωρα ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να βρισκεται στο κεντρο της ΑΦΡΙΚΗΣ.
οταν ο κομματανθρωπος,που ειναι βουλευτης και υπουργος,απολαμβανει Ασυλιας,τοτε αυτη η χωρα δικαιουτε να βρισκεται στο ΚΕΝΤΡΟ της ζουγκλας της αφρικης...
οταν ενας προεδρος ενος ταξικου οργανου οπως η ΓΣΣΕ ειναι ταυτοχρονα και μελος εκτελεστικου γραφειου ενος κομματος,τοτε αυτος ο λαος δικαιουτε να ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ..
ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ...

ειναι απο το μανιφεστο του υδροχοισμου του παναγιωτη τραιανου
νομιζω φιλε εσυ που εχεις ακομα ενδοιασμους για τον λογο της αποχης,να εισαι πια πεπεισμενος...
και η αποχη ειναι πολιτικη πραξη! και πιστεψε με την τρεμουν!!
αλοιως μια απο τα ιδια.
γεια σου αριστιδη,ειχαμε "συναντηθει" στο "κομματοσκυλο"..
ελενη