Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Επείγον, έκτακτο, αποκλειστικό: Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στην πρεσβεία του Ισραήλ!Σύμφωνα με απευθείας πληροφορίες μας, τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν πριν από λίγο στην Ισραηλινή πρεσβεία, ως ένδειξη συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Αφού φώναξαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «Έξω οι έποικοι», πέταξαν τρικάκια με το μήνυμα «Ισραήλ – Κράτος τρομοκράτης» και απεχώρησαν εσπευσμένα. 

Σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές μας, η εισβολή έγινε όχι μόνο προς υποστήριξη των Παλαιστινίων, αλλά και για να σπάσει έμπρακτα η παράδοση που θέλει τα Ισραηλινά συμφέροντα να χαίρουν μιας ανεξήγητης ασυλίας από τους ντόπιους αναρχικούς. 

Σύμφωνα με εξίσου ασφαλείς πληροφορίες μας, η αναρχική οργάνωση προγραμματίζει ακτιβιστική δράση ενάντια στο «Ιασώ» και τα άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αναλγησία της άρχουσας τάξης που γεννοβολάει στις σουίτες, ενώ οι προσφυγοπούλες γεννάνε στη λάσπη των κέντρων κράτησης, αλλά και ακτιβιστική δράση ενάντια στη «Σχολή Χιλ» και τα άλλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια προκειμένου να αναδείξει την ανισότητα μεταξύ των αρχοντόπουλων που φοιτούν εκεί και των προσφυγόπουλων που δεν τα θέλει κανείς. 

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά με συνεχείς ανταποκρίσεις. 

Υ.Γ Προς αναρχικούς της βούρτσας και πατριώτες του πόλου: Παιδιά, αστειεύομαι. Το κείμενο είναι σκωπτικό. Κοροϊδεύω, χλευάζω, πώς να το πω; Μην το αναπαράγετε ως πραγματική είδηση. Ούγκα;