Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ύστατη έκκληση προς την αντιπολίτευση (Κυριάκο Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά). Σταματήστε να ζητάτε εκλογές! Προκαλέστε τις! Διαλύστε τη Βουλή πριν τη Συμφωνία!



Κυρία και κύριε. 

Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι έχετε τεράστια ευθύνη. Όχι μόνο επειδή είστε γόνοι (κυριολεκτικώς) του συστήματος που καταβαράθρωσε τη χώρα και επέτρεψε να αναπτυχθούν τα παράσιτα τύπου Τσίπρα και Καμμένου, αλλά και επειδή θα αναλάβετε τη διακυβέρνηση όταν οι κυνικοί και αλαζόνες Συριζαίοι απωλέσουν την εξουσία. 

Δεν θα είμαι ευχάριστος, θα επεκταθώ περισσότερο: στην επιζήμια για την πατρίδα συμφωνία Κοτζιά-Ντιμιτρόφ (αφήστε τις Πρέσπες ήσυχες) είστε συμμέτοχοι. Οι τέως πρωθυπουργοί και ΥπΕξ που άνοιξαν τον δρόμο στους Τσίπρα-Κοτζιά για να την κάνουν πράξη, ήταν από Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενώ κι εσείς προσωπικά (μη γελιόμαστε) δεν διαφωνείτε επί της ουσίας. 

Αν και έχω διαρρήξει τις σχέσεις μου με όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, το χρέος μου προς την πατρίδα με υποχρεώνει να σας απευθύνω μία και τελευταία έκκληση, πριν ο χρόνος σταματήσει (πριν η Συμφωνία κυρωθεί). 

Αν πραγματικά επιθυμείτε να μην κυρωθεί η Συμφωνία και ταυτόχρονα να απαλλαγούμε όλοι από τον Τσίπρα, έχετε μία και μόνη επιλογή: Κούγκι. 

Είχα προτείνει στο παρελθόν στη Ν.Δ να «αποσύρει» τον Παυλόπουλο. Την ιδέα την είχα κλέψει από τον Καρατζαφέρη (όλο φαεινές ιδέες έχει η ακροδεξιά) που πρώτος είχε επισημάνει ότι η παραίτηση Παυλόπουλου οδηγούσε άμεσα σε ματ (εκλογές, διότι ο Τσίπρας αγκομαχά για 151, πόσω μάλλον για 180). Εγώ τα ‘πα (κι άλλοι βεβαίως), εγώ τ’ άκουσα. Ο Παυλόπουλος αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα. 

Εσχάτως άλλος ακροδεξιός (Νικολόπουλος) είχε κι άλλη φαεινή ιδέα (όταν πρόκειται για χάος η ακροδεξιά στο στοιχείο της), την οποία έφθασε να μεταδίδει ως και ο ΔΟΛ: μαζικές παραιτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης και όλων των επιλαχόντων, έως ότου ο αριθμός των βουλευτών στο κοινοβούλιο πέσει κάτω από 200. Κατά το Σύνταγμα η Βουλή δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Σύνταγμα της Ελλάδας (2008)

Ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, αν δηλαδή η Βουλή μπορεί να συνεχίσει (ρωτήστε κανέναν συνταγματολόγο, όχι τον Παυλόπουλο, άλλον) ή αν ο Τσίπρας μπορεί να παρακάμψει το αδιέξοδο με ένα ακόμα συνταγματικό πραξικόπημα (ξέρει αυτός), τα αναμενόμενα οφέλη είναι πολλά (ματ σε τρεις-τέσσερις κινήσεις): 

α) καταγράφεστε ως «σκληρά καρύδια». Στέλνετε παντού το μήνυμα «δεν διστάζουμε προ ουδενός για τη σωτηρία της χώρας». Φαιδρότητες του τύπου «εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς» δεν έχουν θέση εδώ. Σας θυμίζω ότι η κόλαση που ζούμε οφείλεται στο ότι ο Τσίπρας έπαιξε με τους θεσμούς. Προκάλεσε εκλογές επειδή τάχα δεν του ‘κανε ο Δήμας και μας φόρτωσε τον Παυλόπουλο! 

β) αποθαρρύνετε οποιονδήποτε τσόγλανο επιχειρήσει στο μέλλον να το παίξει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα. Το χειρότερο έργο Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι ότι ενθάρρυναν τον κάθε κηφήνα να γίνει βασίλισσα. Μην το συνεχίζετε. 

γ) εκμηδενίζετε οριστικά τους γυρολόγους τύπου Παπαχριστόπουλου και τα αποκόμματα τύπου Σταύρου Θεοδωράκη που με θράσος εφάμιλλο του Τσίπρα παριστάνουν τους «παράγοντες» και τους «ρυθμιστές» του πολιτεύματος. 

δ) επιστρέφετε το μπαλάκι σε Τσίπρα και Παυλόπουλο. Όσο θρασύς κι αν είναι ο πρώτος, όσο δειλός κι αν είναι ο δεύτερος με μισοάδεια τη Βουλή θα έχουν σοβαρό πρόβλημα (ο κοσμάκης υποφέρει και τα γλοιώδη χαμόγελα επιτυχίας σε Μαξίμου και Προεδρικό είναι προκλητικά ακόμη και με πλήρη τη Βουλή). Ντόρο από εκλογές έστω και κατά περιφέρειες δεν μπορούν να σηκώσουν. 

ε) κερδίζετε την δια βίου στήριξη των Ελλήνων όπου γης ομογενών που έχουν την Ελλάδα και ειδικότερα τη Μακεδονία χαραγμένη στην καρδιά τους. Αν τους δώσετε μάλιστα και την ψήφο που δικαιούνται, σας βλέπω πρωταγωνιστές επί 3-4 δεκαετίες. 

Κυρία και κύριε.

Από αγνούς ανθρώπους, ανιδιοτελείς και έντιμους πατριώτες, επιχειρείται (στο παραπέντε είναι η αλήθεια) να οργανωθεί συντεταγμένη διαμαρτυρία με ταυτόχρονο αίτημα για δημοψήφισμα σχετικά με τη Συμφωνία. Δώστε τους λίγο χρόνο! Και μόνο η αναστάτωση είναι αρκετή για να κερδηθεί λίγος αλλά υπερπολύτιμος χρόνος. 

Ίσως νομίζετε ότι κινδυνεύετε έτσι να απωλέσετε την «εμπιστοσύνη» των Αμερικανών και της ΕΕ. Θα σας λυπήσω: την έχετε ήδη απωλέσει! Έτσι θα την ξανακερδίσετε! Τα «κακά» παιδιά χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο λάιφστάιλ και γενικότερα στη δυτική κουλτούρα. Εξάλλου, οι ισχυροί της Γης δεν έχουν πού αλλού να απευθυνθούν. Με τον Τσίπρα και τους μπαλαντέρ του (ΑΝΕΛοΠοταμίτες) εξουδετερωμένους δεν έχουν άλλον για την κυβέρνηση. Με σας θα διαπραγματευτούν και πάλι (τώρα μάλιστα θα είστε και σε πλεονεκτικότερη θέση ως «σκληρά καρύδια»). Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχουν και τα τανκς, αλλά ακόμη κι έτσι, νέοι είστε, μετά από νέα Αμερικανοκίνητη χούντα πάλι εσείς θα βγείτε μπροστά. 

Δεν ζητάω να βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους. Δικαίως φοβάστε ότι αν ο κόσμος μάθει τους δρόμους εσείς θα είστε οι επόμενοι στόχοι των διαμαρτυριών. Δεν ζητάω ανωμαλίες-αποστασίες-πραξικοπήματα (τα οποία είναι σε εξέλιξη από την κλίκα Τσίπρα-Καμμένου). 

Ζητάω την πιο απλή και έντιμη λύση. Παραιτήσεις. Ή άλλη (όποια νομίζετε) λύση που να οδηγεί σε διάλυση της παρούσας Βουλής πριν υπερψηφιστεί το αίσχος. 

Σταματήστε να ζητάτε εκλογές! Προκαλέστε τις! Διαλύστε τη Βουλή εγκαίρως! Πριν τη Συμφωνία!

Εμείς σώζουμε τη Μακεδονία κι εσείς καθιερώνεστε. Έστω και προσωρινά (και τα δυό). 

Κούγκι. Αφήστε τις μομφές, τις ψηφοφορίες, τις κομματικές πειθαρχίες, τις αποχωρήσεις από επιτροπές και ψηφοφορίες. Αφήστε τα «θα καταψηφίσουμε», «δεν θα κυρώσουμε», «θα επαναδιαπραγματευτούμε». Εδώ καιγόμαστε. Η Δημοκρατία (όποια και όση) απεβίωσε. Μεγάλη ανωμαλία είναι προ των πυλών. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι οικογενειάρχες, φιλειρηνικοί και άοπλοι που είναι αποφασισμένοι να χτυπηθούν με τα ΜΑΤ (αυτά που θα καταργούσε ο Τσίπρας). Εδώ κάθε μέρα οι ολιγάρχες των μίντια (σας έχουν όλοι πουλήσει ή ετοιμάζονται να σας πουλήσουν) μας βομβαρδίζουν με τα γνωστά εμετικά κλισεδάκια (καρφιά στο φέρετρο της Δημοκρατίας) του τύπου «κλείδωσαν οι 151 για το ένα», «κλείδωσαν οι 151 για το άλλο» κτλ. Ξεκλειδώστε τους! 



Δεν μπορούμε να περιμένουμε να πέσει ο Τσίπρας σαν ώριμο φρούτο. Ο Τσίπρας σάπισε και μουμιοποιήθηκε και δεν λέει να πέσει. Σας (μας) φτύνει κανονικά επειδή παίζετε (παίζουμε) με τους κανόνες και είστε (είμαστε) προβλέψιμοι. 

Να του αποδείξουμε όλοι ότι εδώ είναι Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί να μας θεωρεί δεδομένους! 

Κούγκι. Αν σας έχει μείνει λίγο τσαγανό. Αν διαθέτετε λίγο φιλότιμο. 

Υ.Γ 1 Αν έχασα τα λόγια μου, καθόλου δεν με νοιάζει. Άλλοι για τη πατρίδα χάνουν τη ζωή τους. 
Υ.Γ 2 Έλληνες μην μασάτε! Όλοι στο συλλαλητήριο! Όλοι έξω από τη Βουλή κατά την ψήφιση, αν κανείς πολιτικός δεν βρει το θάρρος να το κάνει Κούγκι! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΑΞΕ...
ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ..
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΛΕΜΕ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΔ? Η ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΣΑΜΕ? ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ 'ΠΙΑΝΩ"?..
ΤΟ ΔΕΣΑΜΕ ΔΗΛΔΗ? ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΑΞΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ"?..