Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μοχθηρός θεατρώνης, κακός σκηνοθέτης, ατάλαντοι ηθοποιοί και ηλίθιοι θεατές (καταλαβαίνετε ότι είμαστε μόνοι μας;).Προς όσους ξημεροβραδιάζονται με προφητείες, μαρμαρωμένους βασιλιάδες, ξανθά γένη και ορθόδοξα τόξα, προς όσους επιμένουν ότι ανήκομεν εις την Δύσην, αλλά και όσους ονειρεύονται ελληνοκουρδικές φιλίες, ελληνοϊσραηλινές συμμαχίες, φίλους Αργεντινούς Πάπες και άλλα τρομερά: 

Καταλαβαίνετε ότι είμαστε μόνοι μας; 

Δείτε την ειδησεογραφία στις παρακάτω εικόνες:

  

Διαβάστε εδώ, εδώ και εδώ

Είναι όλα μια παράσταση. Θέατρο. Με εμάς θεατές. Ηλιθίους. 

Καταλαβαίνετε ότι είμαστε μόνοι μας; 


3 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Τά είπες όλα μέ έναν τίτλο!
Άς θυμηθούμε τά περί "ανάδελφου έθνους" καί τήν επίθεση τών γνωστών τηλε-κάφρων.
Είναι όμως πράγματι κακός ό σκηνοθέτης, ή σκόπιμα κάνει κακή σκηνοθεσία?

Χριστίνα είπε...

Μόνο μια επισήμανση η οποία μπορεί και να είναι και λανθασμένη απλά νομίζω πως ο ηλίθιος δεν ευθύνεται για την κατάστασή του εφόσον έτσι γεννήθηκε.
Εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι απλά διαιρούμαστε σε 3 κατηγορίες:

Λαμόγια,παρτάκιδες και απάτριδες (με ότι σημαίνει αυτό)

Βδέλλες (στο νο. 1 για απλή επιβίωση)

Φοβισμένους και απελπισμένους καθότι το δίκαιο και το δίκιο κάποιοι τους έμαθαν από την ημέρα που γεννήθηκαν πως είναι δεδομένο και πως οι επαναστάσεις γίνονται μόνο με πληκτρολόγιο αφού μας τάισαν με πολύ λίπος για να μας έχουν σε λήθαργο και ταυτόχρονα σε μόνιμη εξάρτιση

Ποτέ κανείς δεν είχε κανέναν δίπλα του όταν τα συμφέροντα δεν το επέτρεπαν.
Εμείς ως λαός απλά είχαμε πιο εύκολο να προδίδουμε τους δικούς μας από τους άλλους, όποιοι και αν είναι οι άλλοι. Γιατί απλά είναι θέμα χαρακτήρα, νοοτροπίας και ΜΟΡΦΩΣΗΣ όχι εκπαίδευσης. Νομίζω .


Αριστείδης είπε...

Προς Αυτόλυκον:
Χρησιμοποιώ το "κακός" με διπλή έννοια! Κακός σαν άνθρωπος, κακός σαν καλλιτέχνης, ή και τα δύο. Διαλέγετε και παίρνετε!

Προς Χριστίνα:
Σωστά νομίζετε Χριστίνα. Πολύ σωστά.
Πάντως επαναλαμβάνω: Η ηλιθιότητα συχνότατα περιλαμβάνει κακοήθεια και μιζέρια (μικροψυχία, φθόνο, φόβο). Θα επανέλθω. Το θέμα είναι μέγιστο.